preskoči na sadržaj
.
Aktualno
Preuzmi RSS
| Objavljeno 7. 6. 2012. 13:53 | RSS

Prijave na CMS natjecanje 'Skockajte web!' 2012 i dalje traju

Podsjećamo sve osnovne i srednje škole koje se još nisu prijavile, a žele sudjelovati u CMS natjecanju „Skockajte web!“, da su prijave za natjecanje "Skockajte web! 2012" otvorene od 2. svibnja do 30. rujna 2012. godine, a prijavljuje se putem obrasca na stranici http://www.skole.hr/natjecanja/CMS/prijava.

Za sudjelovanje je potrebno imati školski web izrađen u CARNetovom CMS sustavu, dok će za nagrade biti potrebno ponuditi kvalitetan, ažuran, koristan i vizualno dorađen sadržaj.

Škole mogu sudjelovati u jednoj od tri kategorije:

  • osnovne škole
  • srednje škole
  • Klub najskockanijih (u kojoj sudjeluju samo pobjednici prošlogodišnjih natjecanja).

Ovogodišnji zadatak za škole članice Kluba najskockanijih u znaku je Međunarodne godine održive energije za sve pa će se ovog puta ocjenjivati način na koji su škole doprinijele obilježavanju ove globalno važne teme. Materijali objavljeni na njihovim školskim webovima moraju biti edukativni, a sama tema obrađena multidisciplinarno.

Kao i svake godine do sada, i ovog će puta pobjednici biti proglašeni i nagrađeni na CARNetovoj korisničkoj konferenciji CUC 2012, koja će se održati u Rijeci od 12. do 14. studenog 2012. godine.

Sve o natjecanju, pravilima i kriterijima moguće je saznati na stranici http://www.skole.hr/CMS_natjecanje.

Pokažite svima da i vaša škola može biti među najboljima!

Želimo vam puno uspjeha!


 
preskoči na navigaciju