preskoči na sadržaj
.
Aktualno
Preuzmi RSS
| Objavljeno 20. 4. 2012. 13:21 | RSS

TeachMeet Live susret

U CARNetovim prostorijama u Sveučilišnom računskom centru u Zagrebu, u subotu 21. travnja 2012. u 10.30 sati, u organizaciji udruge Samo jedan klik i CARNetove E-learning akademije održao se prvi TeachMeet susret u Hrvatskoj uživo. Podsjećamo, TeachMeet je opušteni i neformalni susret nastavnika i obrazovnih stručnjaka koji u obliku mikroprezentacija razmjenjuju iskustva dobre prakse i inovacije iz vlastite nastave.

Takvi se susreti obrazovnih stručnjaka u formatu takozvane nekonferencije u svijetu održavaju već nekoliko godina, a u Hrvatskoj ih je nedavno popularizirala udruga Samo jedan klik. Do sada su se TeachMeet susreti u Hrvatskoj odvijali u virtualnom okruženju, no ovaj u subotu 21. travnja bio je prvi takav susret uživo. Na susret su se prijavila 22 predavača koja su s publikom i kolegama podijelila svoja iskustva, ideje i primjere dobre prakse kroz trominutne mikroprezentacije.

Suorganizacija TeachMeet susreta jedna je od aktivnosti kojom je CARNetova E-learning akademija obilježila upis jubilarne desete generacije polaznika.

Više informacija o TeachMeet Live susretu potražite na http://teachmeetinternational.org/teachmeet-live.


 
preskoči na navigaciju