preskoči na sadržaj
.
Aktualno
Preuzmi RSS
| Objavljeno 1. 9. 2011. 10:36 | RSS

Prijave na online tečajeve CARNetovog edukacijskog centra u tijeku

Otvorene su prijave na online tečajeve Izrada online tečaja pomoću Moodle-a i E-tečaj za e-mentore, koji će se održavati tijekom listopada i studenog 2011. Početak tečajeva je predviđen za 05.10. i 02.11.2011., a trajanje tečajeva je 5 tjedana za E-tečaj za e-mentore i 6 tjedana za Izradu online tečaja pomoću Moodle-a.

Online tečajevi Izrada online tečajeva pomoću Moodle-a i E-tečaj za e-mentore namijenjeni su nastavnicima u osnovnim i srednjim školama te nastavnom i znanstvenom osoblju na visokoškolskim ustanovama, koji žele samostalno osmisliti i izraditi online tečaj u Moodle-u iz proizvoljno odabranog područja ili imaju želju  primijeniti online tečajeve u svojoj nastavi te se upoznati s ulogom online mentora.

Po završetku online tečaja, polaznici koji uspješno završe dobivaju elektroničko uvjerenje.

Zainteresirani polaznici se mogu prijaviti putem online obrasca koji se nalazi na http://www.carnet.hr/moodle/prijava. Za prijavu i pohađanje online tečaja potreban je elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr.

Prijave se zatvaraju 48 sati prije početka online tečajeva. Broj polaznika je ograničen na 15, a minimalan broj prijavljenih polaznika, da bi se tečaj održao je 8.

Za dodatne informacije obratite nam se elektroničkom poštom na adresu e-obrazovanje@carnet.hr ili telefonom na 01 6661 700.


 
preskoči na navigaciju