preskoči na sadržaj
.
Aktualno
Preuzmi RSS
| Objavljeno 6. 4. 2011. 10:50 | RSS

CARNet pokrenuo novu uslugu – OKCARNet

Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet i tvrtka Optika kabel TV d.o.o. u srijedu, 6. travnja 2011. godine pokrenuli su novu uslugu pristupa Internetu, televiziji i telefonu za sve članove akademske zajednice, kao i sve u sustavu osnovnog i srednjeg školstva.

Usluga, komercijalnog naziva OKCARNet, nudi mogućnost spajanja na CARNet mrežu korištenjem Optika kabel TV infrastrukture, a dostupna je na području zapadnog dijela Grada Zagreba.

Korisnicima su trenutno dostupna dva paketa usluga. Prvi paket kombinira pristup Internetu brzinama 10 240/512 kbps i kabelskoj televiziji sa 73 digitalna i 62 analogna programa po cijeni od 149 kn mjesečno (PDV uključen). Drugi paket za cijenu od 159 kn mjesečno (PDV uključen) nudi pristup Internetu brzinama 10 240/512 kbps, kabelsku televiziju sa 73 digitalna i 62 analogna programa te uključuje još i telefonsku liniju koja se naplaćuje prema stvarnoj potrošnji. Ovom ponudom korisnici ostvaruju dodatne popuste u odnosu na redovnu ponudu Optika kabel TV-a.

Za ostvarivanje veze koristi se AAI@EduHr autentikacijska i autorizacijska infrastruktura sustava osnovnog i srednjeg školstva te znanosti i visokog obrazovanja. Više na www.aaiedu.hr.

Dodatne informacije o usluzi saznajte na webu http://www.carnet.hr/okcarnet.


 
preskoči na navigaciju