preskoči na sadržaj
.
Aktualno
Preuzmi RSS
| Objavljeno 4. 3. 2011. 10:24 | RSS

Četvrti rođendan Portala za škole

Prvog ožujka 2011. godine CARNetov Portal za škole proslavio je svoj četvrti rođendan. Bila je to prilika za sumiranje dosadašnjih aktivnosti, ali i za nagrađivanje najvjernijih čitatelja Portala.

Tijekom ove četiri godine na Portalu je objavljeno više od 2700 tekstova, preko 180 nastavnih materijala, više od 250 učeničkih radova, 34 školskih novina te se slobodno može reći da je Portal za škole pronašao put do svake učionice i svake školske klupe. Dokaz tomu je i velik broj vijesti koje redovito stižu iz škola i u kojima se svakodnevno prate najzanimljivije školske aktivnosti diljem Hrvatske.

Svim čitateljima na rođendan Portala darovana je Webrošura - vodič kroz dobar školski web. S obzirom da većina hrvatskih škola ima svoje web stranice koje su online okupljalište svih učenika, nastavnika i roditelja, ova im brošura može pomoći da njihovi webovi budu još bolji, zanimljiviji i kvalitetniji.

Za sve učenike organiziran je i popularan "Kviz za Portaloznance" u kojem se od sudionika tražilo poznavanje i razumijevanje podataka objavljenih u dosadašnjim tekstovima. Pobjednici su osvojili vrijedne nagrade, a o čemu se točno radi pogledajte na stranici http://www.skole.hr/cetvrti_rodjendan/nagrade.


 
preskoči na navigaciju