preskoči na sadržaj
.
Aktualno
Preuzmi RSS
| Objavljeno 29. 10. 2010. 15:16 | RSS

Radionice o IBM tehnologiji

U organizaciji IBM Akademske inicijative i CARNeta, u CARNetovim prostorijama u Zagrebu (Marohnićeva 5) tijekom listopada 2010. održale su se dvije radionice namijenjene akademskoj i znanstvenoj zajednici.

Riječ je o besplatnim radionicama na kojima su IBM-ovi stručnjaci polaznike upoznali sa softverima i alatima kao što su Lotus, Tivoli, Websphere, Rational i Information management.

Prva radionica održala se 20. listopada pod nazivom "Upravljanje sadržajem i automatizacija poslovnih procesa". Bila je to prilika da se kroz prezentaciju i praktične vježbe polaznicima prikažu funkcionalnosti alata IBM FileNet Business Process Manager. Riječ je o alatu za dizajn, automatizaciju i optimizaciju dokumentno orijentiranih poslovnih procesa.

Naziv druge radionice je "Jazz.net i Rational Team Concert", a datum njenog održavanja bio je  27. i 28. listopada. Među ostalim, na ovoj je radionici bilo riječi o proizvodima baziranim na Jazz platformi, a predstavljen je i uvod u RTC produkt te prezentacija stranice Jazz.net (forum, wiki itd.).


 
preskoči na navigaciju