preskoči na sadržaj
.
Aktualno
Preuzmi RSS
| Objavljeno 30. 8. 2010. 11:42 | RSS

Stručni skupovi za edukatore u sklopu ICT Edu projekta

Peta faza projekta ICT Edu pod nazivom "Edukacija edukatora" započela je održavanjem stručnih skupova u nekoliko hrvatskih regija.

Tako je u srpnju održan skup za dalmatinsku regiju, kojom su obuhvaćeni edukatori iz Splitsko-dalmatinske, Dubrovačko-neretvanske, Šibensko-kninske i Zadarske županije. Skupovima  su prisustvovali svi edukatori iz regije Dalmacija.

Krajem kolovoza održani su stručni skupovi za regije Podravina i Primorje. Stručnom skupu u Podravini nazočili su učitelji/nastavnici informatike iz Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke, Krapinsko-zagorske, Međimurske i Varaždinske županije čiji je zadatak obrazovati učitelje i nastavnike iz svih osnovnih i srednjih škola u spomenutim županijama. Stručni skupovi za edukatore regije Primorje održani su u Rijeci i Otočcu. Edukatori iz Primorsko-goranske i Istarske županije prisustvovali su stručnom skupu u Rijeci, a edukatori iz Sisačko-moslavačke, Karlovačke i Ličko-senjske županije stručnom skupu u Otočcu.

Završetkom ovih skupova, odrađena su tri od ukupno pet predviđenih skupova za ovu fazu projekta.

Podsjećamo, cilj projekta je upoznati sve učitelje, nastavnike, stručne suradnike i ravnatelje osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj s brojnim sadržajima i uslugama koje im  pruža  MZOŠ i CARNet, te ih o navedenim sadržajima detaljnije educirati.

Više o ICT Edu projektu moguće je pročitati na stanici http://www.carnet.hr/ictedu.


 
preskoči na navigaciju