preskoči na sadržaj
.
Aktualno
Preuzmi RSS
| Objavljeno 2. 9. 2010. 10:43 | RSS

Webfestival 2010 nagrađuje najbolje online kolegije

Prijavite svoj online kolegij na natjecanje web sadržaja Webfestival do 24. rujna 2010. i osvojite vrijedne nagrade! U tijeku su prijave na CARNetovo natjecanje web sadržaja - Webfestival 2010, koji se ove godine bavi obrazovnim sadržajima objavljenima u sustavu za e-učenje Moodle.

U vrijeme prodora informacijsko-komunikacijske tehnologije u sve pore društva i kretanja Hrvatske prema društvu znanja, razvoj kvalitetnih online obrazovnih sadržaja osobito je značajan. Upravo zato  nastojanju da potakne korištenje informacijsko-komunikacijske tehnologije u obrazovanju od osnovne škole do fakulteta kao i na programima neformalnog i cjeloživotnog obrazovanja, Webfestival 2010 će nagraditi najbolje obrazovne sadržaje objavljene u jednom od najraširenijih sustava za e-učenje, Moodle-u.

Zainteresirani svoje kolegije u Moodle-u mogu prijaviti do 24. rujna 2010. na adresi http://webfestival.carnet.hr/2010/prijava.

Prijavljene kolegije će ocjenjivati stručni Ocjenjivački sud, a konkurirat će za jednu od pet nagrada: juniori (kolegiji za dob 4-14 godina), kadeti (kolegiji za dob 14-18 godina), seniori (kolegiji za dob 18+) te Najbolju primjenu Moodle aktivnosti i Najbolju primjenu multimedije u obrazovanju.

Pod sloganom „Moodlajmo zajedno!“, Webfestival će ove godine nastojati približiti mogućnosti alata za e-učenje poput Moodle-a nastavnicima i profesorima u hrvatskom obrazovnom sustavu te potaknuti razvoj novih sadržaja za e-učenje na hrvatskim obrazovnim ustanovama. Stoga natjecanje u sklopu Webfestivala prati i niz online tečajeva i radionica o izradi obrazovnih materijala u Moodle-u. Više informacija o ovim i drugim događanjima u sklopu Webfestivala 2010 pratite na stranici http://webfestival.carnet.hr/2010/dogadanja.

Kao natjecanje namijenjeno autorima i korisnicima sadržaja na Internetu, Webfestival već jedanaest godina prati CARNetovu korisničku konferenciju (http://cuc.carnet.hr). Više o Webfestivalu 2010 saznajte na web adresi http://webfestival.carnet.hr.


 
preskoči na navigaciju