preskoči na sadržaj
.
Aktualno
Preuzmi RSS
| Objavljeno 16. 6. 2010. 09:36 | RSS

CARNet otvorio profil na Facebooku

S ciljem otvaranja novih kanala komunikacije prema postojećim i potencijalnim CARNetovim korisnicima, CARNet je u srijedu 16. lipnja 2010. otvorio svoj profil na popularnoj internetskoj društvenoj mreži Facebook.

Uz temeljne podatke o CARNetu, servisne informacije i poveznice na CARNetove usluge, na Facebooku će se korisnike redovito izvještavati o novim projektima i uslugama te svim novostima vezanim uz CARNetove aktivnosti.

Posjetitelji CARNetove stranice na Facebooku moći će pročitati ali i komentirati sve novosti te jednostavno pregledavati sadržaj koji će se redovito ažurirati.

Pored službenih stranica CARNeta na Facebooku su otvoreni i profili Portala za škole i CARNetove korisničke konferencije CUC 2010.

Razmjere korištenja Facebooka, a time i važnost sudjelovanja u toj društvenoj mreži, potvrđuje i vijest koju je sredinom ožujka ove godine objavila tvrtka Hitwise. Ona je, naime, istaknula da je društvena mreža Facebook prvi put imala više korisnika u tjedan dana od Googlea te da u Sjedinjenim Državama na Google i Facebook otpada čak 14 posto svih posjeta internetskim stranicama.


 
preskoči na navigaciju