preskoči na sadržaj
.
Aktualno
Preuzmi RSS
| Objavljeno 14. 5. 2010. 13:18 | RSS

CARNetovim korisnicima omogućen besplatan pristup digitalnom online izdanju magazina PC Chip

Na konferenciji za novinare održanoj 14. svibnja 2010. godine u prostorijama CARNeta u Zagrebu predstavljena je jedna od značajnijih novosti na domaćem tržištu informatičkih magazina. Zahvaljujući suradnji s CARNetom, po prvi puta je uredništvo jednog renomiranog informatičkog magazina odlučilo svim članovima akademske i znanstveno-istraživačke zajednice te svima u sustavu osnovnog i srednjeg školstva ponuditi kompletan sadržaj svojeg magazina.

Na adresama pcchip.carnet.hr i e-knjiznica.carnet.hr/e-casopisi/pcchip od sada će magazin biti dostupan svim korisnicima CARNeta potpuno besplatno, paralelno sa svojim pojavljivanjem na kioscima.

Za besplatan pristup sadržajima potrebno je posjedovati aktivan elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr, te se ulogirati putem sustava jedinstvene autentikacije korisnika. 

Na ovaj je način akademskim korisnicima omogućen pravovremeni pristup najnovijim informacijama o tržištu i trenutnim najzanimljivijim tehnologijama, po cijeni koja najbolje odgovara ovom dobu recesije.


 
preskoči na navigaciju