preskoči na sadržaj
.
Aktualno
Preuzmi RSS
| Objavljeno 17. 5. 2010. 09:53 | RSS

Produljen rok za prijavu radova na CUC 2010

Zbog velikog interesa, rok za prijavu radova i radionica na CUC 2010 produžen je do 27. lipnja, a prijave se primaju putem e-maila CUC@CARNet.hr. Dvanaesta po redu CARNetova korisnička konferencija CUC 2010 ove će se godine, pod naslovom "Novi izazovi", održati od 15. do 17. studenog 2010. godine na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Splitu.

CUC 2010 će kroz pozvana predavanja, radove i prezentacije, radionice i okrugle stolove obuhvatiti sljedeće teme:

Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet vas poziva da svojim radom aktivno sudjelujete u radu 12. CARNetove korisničke konferencije CUC 2010. Cjelovite upute za autore su dostupne ovdje.

Popratno događanje i ovogodišnjeg CUC-a bit će Webfestival, natjecanje autora i korisnika sadržaja na Internetu. Webfestival 2010 bavit će se obrazovnim sadržajima objavljenim u jednom od najraširenijih sustava za upravljanje učenjem otvorenog kôda – Moodle-a.

U sklopu konferencije održat će se i natjecanje za izbor najboljeg školskog weba izrađenog u CARNetovom CMS sustavu. U natjecanju pod nazivom „Skockajte web! 2010“ sudjelovat će webovi osnovnih i srednjih škola, podijeljeni u kategorije seniora i juniora.

Sve dodatne informacije o konferenciji, natjecanju „Skockajte web! 2010“, Webfestivalu te prijavi radova, dostupne su na adresi http://cuc.carnet.hr/ ili putem maila na cuc@CARNet.hr.


 
preskoči na navigaciju