preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 11. 12. 2018. u 10:27 sati |

Kako postati korisnik

Korisnik e-Dnevnik sustava može postati bilo koja škola u Republici Hrvatskoj koja zadovoljava tehničke preduvjete.

Prijave za uključenje u školskoj godini 2019./2020. zaprimaju se tijekom cijele školske godine. Za uključenje u e-Dnevnik potrebno je CARNET-u poslati popunjeni obrazac Zahtjev za uključenje u e-Dnevnik. 

Obrazac se nalazi ovdje (.doc, .odt).

Popunjeni, potpisani i pečatirani obrazac potrebno je poštom poslati u CARNET na adresu Josipa Marohnića 5, 10000 Zagreb.

Prijavljenim školama CARNET će u svibnju 2019. godine organizirati edukaciju za školske administratore e-Dnevnika, a za nastavnike će, uz brošuru s uputama, biti objavljene i video-upute za korištenje. Ukoliko će administrator sudjelovati na edukaciji potrebno je zahtjev za uključenje poslati najkasnije do sredine travnja. Svim budućim korisnicima bit će omogućen pristup testnoj aplikaciji e-Dnevnik, na kojoj će se moći upoznati sa sustavom i vježbati unos podataka, prije nego što u novoj školskoj godini počnu koristiti "pravi" e-Dnevnik.

Eventualna pitanja nastavnici trebaju uputiti isključivo e-Dnevnik administratoru u svojoj školi, a u slučaju da administrator nije u mogućnosti samostalno riješiti problem ili pružiti informaciju treba se osobno obratiti CARNET-ovoj Podršci obrazovnom sustavu putem elektroničke pošte helpdesk@skole.hr.


 
Kontakt za e-Dnevnik
 
+385 1 6661 500
ili kontaktirajte online
 
Slične usluge
 
 
 
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju