preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 2. 2. 2018. u 14:23 sati |

CARNET-ova korisnička konferencija CUC

CARNET-ova korisnička konferencija CUC organizira se od 1999. godine, te se afirmirala kao mjesto okupljanja CARNET-ovih korisnika i suradnika, uključujući profesore i nastavnike u osnovnim i srednjim školama, CARNET-ove sistem inženjere i koordinatore, te članove znanstveno-istraživačke zajednice. Također, konferenciju posjećuju i informatički stručnjaci i gospodarstvenici iz područja informacijsko-komunikacijske tehnologije (IKT) iz zemlje i inozemstva.

CUC je tijekom godina postao mjesto sastajanja, razmjene informacija i iskustava te prezentiranja znanja osobama koje imaju doticaj s informacijskim tehnologijama, prvenstveno internetom, te s njim povezanim naprednim oblicima korištenja.

Konferenciji već tradicionalno pokroviteljstvo pružaju Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Ured predsjednice Republike Hrvatske te na taj način iskazuju potporu djelovanju Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET u poticanju primjene informacijskih i komunikacijskih tehnologija u hrvatskom društvu.

 

      
Projekt je sufinancirala Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.
 

 
Kontakt za CUC
 
+385 1 6661 616
ili kontaktirajte online
 
Slične usluge
 
 
 
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju