preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 23. 5. 2018. u 12:13 sati |

Web kolaboracijski alat Adobe Connect

CARNET je u želji da obrazovnoj i akademskoj zajednici ponudi dodatne mogućnosti u svakodnevnoj komunikaciji na daljinu implementirao Adobe Connect Pro poslužitelj koji omogućuje suradnju putem weba. 

Dostupne su opcije poput whiteboarda, chata, dijeljenja sadržaja ekrana, prozora ili pojedinih aplikacija, prijenos govora i slike, anketa i raznih drugih mogućnosti. Jednostavnost primjene navedenog rješenja očituje se u elementima koji su potrebni za osnovno korištenje, a to su pristup Internetu i web preglednik s instaliranim flash playerom. Svatko tko je ikada pogledao filmić na popularnom Youtube servisu može koristiti i Adobe Connect uslugu. Preporučamo ažurirajte flash player preko poveznice: http://get.adobe.com/flashplayer/.

Za dodatne opcije poput prijenosa slike i govora potrebna je web kamera i slušalice s mikrofonom, a za dijeljenje sadržaja svoga ekrana s drugim sudionicima povezanim na Adobe Connect virtualnu sobu potrebno je instalirati Adobeov dodatak za preglednik (eng. add-in) koji to omogućuje. Dodatak je datoteka veličine 1.6MB, a instalacija je brza i jednostavna. Detaljnije upute moguće je pronaći  na stranici Upute za korisnike.


 
Kontakt za Adobe Connect
 
+385 1 6661 555
ili kontaktirajte online
 
Slične usluge
 
 
 
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju