preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 6. 2. 2018. u 13:48 sati |

Prijava u projekt

U projekt se mogu prijaviti sve javne osnovne škole i druge ustanove koje redovito provode nastavu 6. razreda u tekućoj školskoj godini. U program mogu biti uključene matične i područne škole.

Prijavnica za projekt nalazi se ovdje. Krajnji rok za iskaz interesa bio je 20. rujna 2017. godine.

Prijavnicu za sudjelovanje u projektu ProMikro popunjava ravnatelj/ica škole. U prijavnici je potrebno, osim podataka o školi, broju razrednih odjeljenja 6. razreda i broju učenika 6. razreda navesti i imena učitelja koji će sudjelovati na edukacijama o korištenju mikroračunala u nastavi.


ProMikro novosti
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET provodi demo testiranje opreme za školske djelatnike u sklopu...
Nadogradnjom e-Dnevnika za učenike i roditelje uvedeni su novi dizajn te nove funkcionalnosti. Uz novu strukturu i...
 
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju