preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 27. 9. 2013. u 15:01 sati |

Creative Commons radionica

Radionica o Creative Commons licencama za primjereno korištenje i zaštitu autorskih djela na Internetu

Radionicu organizira CARNet kao jedno od događanja u okviru Tjedna cjeloživotnog učenja koji provodi Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih u suradnji s partnerima.

Opis događanja:

Radionica je namijenjena svim građanima, a posebno onima koji se bave bilo kojom vrstom obrazovanja/edukacije i žele primjereno koristiti postojeće digitalne materijale - autorska djela s Interneta, odnosno objaviti vlastite digitalne materijale na Internetu.

Polaznici radionice upoznat će se s Creative Commons licencama koje na jednostavan način omogućuju primjereno korištenje i zaštitu autorskih djela na Internetu, te značenjem i korištenjem njihovih ikona. Polaznici će savladati ispravno korištenje radova/materijala objavljenih pod Creative Commons licencom te će naučiti izabrati i upotrijebiti Creative Commons licence za vlastite radove/materijale koje planiraju objaviti na Internetu.

Od polaznika radionice se očekuje da posjeduju vještine pretraživanja Interneta, preuzimanja datoteka s Interneta i objave datoteka ili drugih oblika sadržaja na Internet. Poželjno je da polaznici sa sobom donesu barem jedan digitalni materijal (npr. dokument ili prezentaciju) koji su sami izradili i koji žele objaviti na Internetu ili da imaju pristup materijalu ako je već objavljen na Internetu.

 

Voditeljice radionice: Gordana Jugo i Ivana Mišetić, CARNet

Prostor događanja: CARNet, J. Marohnića 5, Zagreb

Vrijeme događanja: ponedjeljak 30.9.2013., 10-12 sati

Najveći mogući broj polaznika: 20

 

Prijava


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju